Çin Merkez Bankası Da Faizi Düşürdü...

Çin Merkez Bankası Da Faizi Düşürdü...

TCMB Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş Açıklamalarda Bulundu…
TCMB Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin dinamik yapısıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecini göreceli olarak en az hasarla ve kısa sürede atlatan ekonomilerden biri olacağını ve dengelenme sürecinde elde edilen kazanımlar sayesinde Türkiye ekonomisi bu sürece dirençli bir şekilde girdiğini söyledi.

Dünya Sağlık Örgütü Aşı En Az 12-18 Ay Uzakta…
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı için minimum 12-18 ay beklemek gerekeceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı “ Kovid-19 Nedeniyle 23 Kişi Daha Hayatını Kaybetti”
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada,, son 24 saatte 1815 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu 23 kişinin daha hayatını kaybettiği, toplam vaka sayısının 9 bin 217, can kaybının 131'e ulaştığı bildirildi.

Çin Merkez Bankası Faiz Oranını Düşürdü…
Çin Merkez Bankasından (PBOC) yapılan açıklamada, faiz oranının %2,4’ten %2,2’ye indirildiği ve bankacılık sistemine 7 günlük ters repo yoluyla 7.1 milyar dolar enjekte edeceği ifade edildi.

FİTCH İngiltere’nin Kredi Notunu Düşürdü…
Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings, İngiltere’nin kredi notunu “AA” seviyesinden “AA-“ seviyesine indirirken, görünümü “negatif” olarak belirledi.

Günün Ajandası:
15:00 Almanya TÜFE(Aylık): (Beklenti:%0.1 Önceki:%0.4)
15:00 Almanya TÜFE(Yıllık): (Beklenti:%1.4 Önceki:%1.7)
17:00 ABD 2.El Konut Satışları: (Beklenti:-%1.0 Önceki:%5.2)

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç