İngiltere Başbakanı Johnson” Rusya İçin Daha Fazla Yaptırım Gelecek”

İngiltere Başbakanı Johnson” Rusya İçin Daha Fazla Yaptırım Gelecek”

Reel Kesim Güven Endeksi Yükseldi, Kapasite Kullanım Oranı Geriledi…
*Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Ocak ayında, İmalat sanayi genelinde kapasite kullanım oranı (KKO) bir önceki aya göre 1,1 puan azalarak yüzde 77,6 seviyesinde gerçekleşti. Ocak ayında Reel Kesim Güven Endeksi, bir önceki aya göre 3,4 puan artarak 109,5 oldu. Mevsimsellikten arındırılmış reel kesim güven endeksi (RKGE-MA) bir önceki aya göre 1,8 puan artarak 111,9 seviyesinde gerçekleşti.

Almanya’da İş Dünyası Güven Endeksi Yükseldi…
Ekonomi Araştırma Enstitüsü(Ifo) tarafından açıklanan ve iş dünyasının görünümünü yansıtan Ifo İş Ortamı Endeksi Ocak ayında 94,7 puandan 95,7 puana çıktı. Piyasa beklentisi Endeksin aynı seviyede kalacağı yönündeydi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ifo ekonomisti, sanayide tedarik darboğazında biraz gevşeme olduğuna ancak ekonomide durumun geri dönüşü hakkında konuşmak için çok erken olduğunu belirti. Ekonomist ayrıca, fiyatlarda bir gevşeme olmadığını ve sanayi şirketlerinden en az yarısı daha fazla fiyat artışı planladığını söyledi.

İngiltere Başbakanı Johnson” Rusya İçin Daha Fazla Yaptırım Gelecek”
-Parlamentoya Yakında Rusya İçin Daha Fazla Yaptırım Gelecek
- Rusya Ukrayna'yı İşgal Ederse, Nato'nun Yeni Konuşlanmasına Herhangi Bir Katkıyı Değerlendireceğiz
- Putın'le Yeniden Konuşmaya Hazırım
- Rusya, Ukrayna'nın Kafasının Başına Silah Dayadı Diye Avrupa Güvenlik Düzenini Değiştirmeyeceğimiz

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç